Bagó Gábor: “Erőn felül teljesítettünk 2019-ben.”

Bagó Gábor: “Erőn felül teljesítettünk 2019-ben.”

2020, január 13. Off By Lendvai Bia

Sok szép pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik 2019-ben ellátogattak a Zsigmondy Sportcsarnokba a Nagykanizsai Futsal Club hazai mérkőzéseire. Csapatunk sokszor okozott az ellenfeleknek meglepetést, mely szurkolóinknak is nagy öröm volt. A 2019-es évről vezetőedzőnket, Bagó Gábort kérdeztük.

Elkezdődött az új év, a bajnokság közepén tartunk. Hogy értékeled a csapat 2019-es évét?
– Úgy érzem azzal, hogy a 2. pozícióban “telelhettünk” elmondhatjuk, hogy a csapat eddig erőn felül teljesített. Szűkös keretünket folyamatos sérülések is hátráltatták, ami 1-2 mérkőzésen sajnos meg is látszódott. Ennek ellenére nagyon szép és eredményes félévet zártunk.
Mit vársz ettől az évtől, mi lenne a cél a bajnokság hátralévő részére?
– Mindenképpen a felső-házban szeretnénk végezni az alapszakasz végén, amihez nagyon jó esélyünk van. Ezt követően egy új bajnokság kezdődik majd a rájátszásban, ahol jó és kiélezett mérkőzéseket akarunk játszani és minél jobb helyezést elérni a bajnokság végére.
Az első meccsünk 2020-ban pénteken lesz. Mire számítasz?
– A keretben lesznek változások, mivel Fujsz Richárd Ausztriában folytatja a nagypályás pályafutását és sajnos nem fog beleférni az idejébe a futsal. Ezúton is köszönjünk neki ezt a félévet, és sok sikert kívánunk neki. Pénteken folytatjuk a bajnokságot és a Tihany csapatát fogadjuk hazai pályán és bízom benne, hogy otthon tudjuk tartani a 3 pontot.

A mérkőzés tehát január 17-én, pénteken lesz 20 órától a Zsigmondy Sportcsarnokban. Szurkoljunk együtt 2020-ban is, várunk mindenkit! Kapunyitás 19:30-kor lesz. A bérleteket és a szurkolósálakat senki ne felejtse otthon!
Hajrá Nagykanizsa!