Bagó Gábor: „Elölről kell kezdenünk mindent”

Bagó Gábor: „Elölről kell kezdenünk mindent”

2020, október 27. Off By Lendvai Bia

Hétfőn a Tihanyi FC ellen játszottunk. Bár nagyon küzdött csapatunk, a három pontot mégsem tudtuk itthon tartani.

Több kapura lövésünk is volt, valamint a kapufát is eltaláltuk jó néhányszor, gólra azonban csak kétszer tudtunk eredményesek lenni. Ezzel szemben ellenfelünk sikeresebben tudta akaratát érvényesíteni, a végeredmény Nagykanizsa-Tihany 2-3 lett. A mérkőzésről vezetőedzőnket, Bagó Gábort kérdeztük.

Hogyan értékelnéd a mérkőzést?
„Úgy néz ki, mostanában nem áll mellénk a szerencse. Rengeteg helyzetet dolgozunk ki, de ezeket sorra ki is hagyjuk sajnos. Tavaly, amik befele pattantak, most mind kifele jönnek. Végig nyomás alá helyeztük ellenfelünket, akik a mérkőzés 90%-ában 10 méteren védekeztek, emellett a kapusuk remek napot fogott ki, hiszen szinte minden lövést hárított.”
Hogyan készültök a többi meccsre?
„Mindent szinte az alapoktól kell újra elkezdenünk, mivel kicserélődött a játékoskeretünk. Dolgozunk tovább, viszont idő kell ahhoz, hogy újra kialakuljon egy olyan egységes csapat, mint az elmúlt évben amilyen volt.”

Vereségünket követően a 7. helyen állunk a tabellán, azonban a többiekhez képest eggyel kevesebb meccset játszottunk. Legközelebb november 2-án lépünk pályára, a Budapesti Atlétikai Klub csapata vár bennünket a fővárosban.