Bagó Gábor: “Az agresszív védekezés lesz a kulcs”

Bagó Gábor: “Az agresszív védekezés lesz a kulcs”

2019, október 27. Off By Dominik Zsolt

Vezetőedzőnk mellett Kollár Péter beszélt a hétfői, Pécs – Nagykanizsa bajnoki mérkőzésről.

Csapatunk hétfőn este a baranyai megyeszékhelyen lép pályára a Pécsi TE-PEAC ellen a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Igazi rangadó vár ránk, hiszen a hazaiak a harmadik, mi pedig a második helyről várjuk a találkozót. A 20 órakor kezdődő mérkőzésről vezetőedzőnk és Kollár Péter beszélt a kanizsafutsal.hu-nak.

Bagó Gábornál arról érdeklődtünk, hogy mi lehet a kulcs a hétfői mérkőzésen.
– Döntő lesz a védekezésünk, mivel a Pécset nagyon jó képességű játékosok alkotják. Ha meglesz a megfelelő agresszivitás a védekezésünkben, akkor jó eredményt érhetünk el.
Ezen kívül fontos, hogy a támadásainkat minél nagyobb hatékonysággal fejezzük be és ne adjunk lehetőséget az ellenfelünknek kontrák indítására.”

Kollár Péter a következőket mondta a hétfői összecsapásról:
Természetesen győzelemre számítok, amit nem lesz egyszerű megszereznünk. Remélem sikerül a Tihany elleni formát átmenteni erre a mérkőzésre is.

Mire hívta fel Bagó Gábor a figyelmeteket?
– A védekezésünkre és az abból való támadások pontosságára, illetve az ellenfelünk kontráinak a hárítására, amit a pontatlanság mellőzésével elkerülhetünk.


Okozhat problémát, hogy ennyi szünet volt ebben a hónapban?
– Talán nem lesz gond ez a sok kihagyás, nehéz lesz belelendülnünk, de szerintem nem lehet gond a pontok megszerzésével.