Bagó Gábor: “A sport és a közösség ereje csodákra képes!”

Bagó Gábor: “A sport és a közösség ereje csodákra képes!”

2019, november 15. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk csütörtökön este lépett pályára hazai környezetben a Magyar Kupa első fordulójában. Ellenfelünk az NBI-ben szereplő Rubeola FC Csömör együttese volt. A pályán vereséget szenvedtünk (3-7), de a lelátón győzelmet arattunk. A közel teltházas és fantasztikus hangulatú találkozó után vezetőedzőnk értékelt

Bagó Gàbornál arról érdeklődtünk, hogyan látta a mérkőzést
– Úgy érzem az első 10 percben működött az, amit elterveztünk és ekkor több lehetősègünk is adódott illetve a védekezésünk is jól működött. Utána viszont kijött a két osztály közötti különbség ami nem is annyira a játékban, hanem inkább sebességben és az erőnlétben mutatkozott meg.
Ehhez kellett az is, hogy a sérült Koronczai Patrik mellett Őri Martin a bemelegítéskor illetve László Dávid a mérkőzés közben megsérült aminek nagyon nem örülök a szűkös keretünk miatt. Összességében nem vallottunk szégyent és dolgozunk tovább mostantól csak a bajnokságra koncentrálva ahol nagyon fontos mérkőzések következnek.

Teltház fogadta a csapatokat és végig fantasztikus hangulat uralkodott
– Ezen a mérkőzésen is megmutatták a szurkolóink,hogy fergeteges hangulatot tudnak varázsolni, és azt is, hogy mekkora ereje van a sportnak, valamint ennek a kanizsai közösségnek. Ezúton is szeretnék mielőbbi gyógyulást kívánni Nórikának! Gyógyulj meg Nóri!

Nagykanizsai Futsal Club – Rubeola FC Csömör teljes mérkőzés