A jövő reménységei is segítenek

A jövő reménységei is segítenek

2020, november 16. Off By Lendvai Bia

Utánpótlás csapatunkból szép számmal játszhatnak már játékosok a felnőtt mérkőzéseken is. Horváth Gergő Tamás, Millei Bálint és Németh Marcell is nagy segítséget nyújt a bajnoki meccseken, velük beszélgetett a kanizsafutsal.hu szerkesztősége.

Ebben a szezonban több mérkőzésen is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra a fiatalok a felnőtt meccseken. Németh Marcell a 4. fordulóban játszott a Pécs ellen először.

Hogy jött a futsal az életedbe?
 „Mindig is érdekelt a kispályás foci. Mivel a nagypályát otthagytam, ezért eljöttem futsalozni Nagykanizsára. Nagyon szeretem, mert pörgős a játék.”
Milyennek látod a csapatot?
„Nagyon tetszik, mindenki segítőkész itt. A felnőttek is nagyon rendesek, jól fogadtak, mondhatom azt, hogy semmi panaszom nem lehet.”

Horváth Gergő Tamás és Millei Bálint is a Hidegkúti SC ellen léptek pályára először.

Hogy éreztétek Magatokat a meccsen?
HGT: „Köszönöm a vezetőedzőnek, hogy a felnőtt csapatban lehetőséget kaptam. Amikor megtudtam vasárnap este, hogy kerettag vagyok, nagyon boldog voltam, a meccs előtt kicsit izgultam, de amikor elkezdődött a meccs, akkor már nem izgultam.”
MB: „Nagyon jól. A legmeghatározóbb az volt számomra, hogy pályára léphettem. Kicsit féltem, hogy nem fogok játszani, de hála Isten mégis kaptam lehetőséget. Sajnálom, hogy gólt nem tudtam szerezni, de majd legközelebb az is jön.”

Bálint, a Te életedbe hogy jött a futsal, milyennek találod az NFC-t?
Ismertem a csapatot, szinte tudtam, hogy jó közösségbe érkezem és jól ki fogok jönni mindenkivel. Körülbelül két éve vagyok leigazolva. Amíg Zalaegerszegen játszottam, addig kevesebbet tudtam járni futsal meccsre, meg edzésre. A nagypálya mellett eddig jól működik, jól kiegészítik egymást. Kedden meg csütörtökön dupla edzés van, akkor kicsit jobban elfáradok, de szeretem csinálni mindkettőt.”

Gergő, mit vársz a jövőben, hogy tudod segíteni a csapatot?
Biztos vagyok benne, hogy ez a csapat felsőházas lesz. A játékosok többségét én is ismerem, edzésen már többször is voltam a csapattal, ezért nem volt annyira nehéz beilleszkedni. Mindent megteszek azért, hogy a csapat hasznára legyek.”

Fiúk nagyon örülünk Nektek, sok sikert kívánunk!