1 ponttal kezdtük meg a rájátszást

1 ponttal kezdtük meg a rájátszást

2021, március 23. Off By Lendvai Bia

Az alapszakasz végét követően az alsóházban folytatjuk a bajnokságot. A rájátszás első mérkőzésén igazságos döntetlen született, a végeredmény Nagykanizsa –Tihany 3-3 lett.

Jó iramban kezdtük meg a mérkőzést. Az 5. percben igaz, Bogyó Károly kapura lövése kipattant a hálóőrről, de Horváth Elemér egy szép cselt követően bevágta a labdát a kapuba, ezzel ,  megszereztük a vezetést. (1-0) A következő perc sem telt el esemény nélkül. Schuller Ferenc jött oldalról. A jól helyezett labdát végül Horváth Márk rúgta be közelről. (2-0) Rögtön érkezett erre a vendégek válasza, így a 7. percre már 2-1 volt az állás. Eseménydúsak voltak az ezt követő pillanatok is, hiszen a 8. percben ismét kétgólosra növeltük az előnyünket. Schuller Ferenc keresztpasszából Bogyó Károly tudott értékesíteni. (3-1) A 13. percben kezezés miatt büntetőt ítélt nekünk Vass játékvezető, azonban gól nem született belőle. 3 perccel később azonban ismét rezgett a háló, ám ezúttal a Veszprém megyeiek örülhettek. (3-2)
A második félidőre megtáltosodott ellenfelünk, percekig ők irányították a játékot. A 29. percben egy kontrából egyenlítettek is a zöld-fehérek. (3-3)  Mindkét csapat harcolt, hogy újra megszerezze a vezetést, ám hiába. Két lövésünket is bravúrosan hárította a vendégek kapusa. A 37. percben mi következtünk volna oldalról, azonban ellenfelünknek adta a labdát a bíró.Schuller Ferenc reklamálásért először sárga lapot kapott volna, azonban ekkor újra kérdőre vonta a játékvezetőt, így a piros lap került elő.A büntetőt a tihanyiak sem tudták berúgni. A végén egy igazságos döntetlen született.

A mérkőzésről Szőke Ádám így nyilatkozott:
„Lehet hiányérzetünk a kihagyott ziccerek, illetve büntető miatt, melyekkel az első félidőben lezárhattuk volna a meccset. A vendégkapus sokszor bravúrral tartotta meccsben ellenfelünket. A második félidő alapján a döntetlen igazságos.”

Legközelebb egy hét múlva lépünk pályára a Hidegkúti SC otthonában. Szurkolunk továbbra is! Hajrá Nagykanizsa!